Ajánló | Színház

Hol vagytok, ti régi játszótársak…?
A cikk linkje:
2007. június 1. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Második alkalommal kerül megrendezésre az Ódry Árpád Művészotthon javára, Gobbi Hilda születésnapján tartandó jótékonysági gálaest. A „HOL VAGYTOK, TI RÉGI JÁTSZÓTÁRSAK…?” című előadás 2007. június 1-én 20 órakor kezdődik az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A rendezvényen a hazai színházi élet legrangosabb képviselői vesznek részt. Elhangzanak versek, prózák, sanzonok, de a legismertebb musicalrészletek (Yentl, Jekyll és Hyde, Rómeó és Júlia, Elisabeth, Nyomorultak, Jézus Krisztus Szupersztár, Az Operaház Fantomja, stb.) sem hiányoznak a műsorból.

A gálán a Benkő Gyula Színház művészei és barátai lépnek fel: Bardóczy Attila, Bíró Eszter, Csákányi Eszter, Hűvösvölgyi Ildikó, Kézdy György, Magyar Bálint, Molnár László, Nagy Sándor, Nádasi Veronika, Oszvald Marika, Pándy Piroska, Pálos Zsuzsa, Pápai Erika, Papadimitriu Athina, Póka Éva, Sasvári Sándor, Rékasi Károly, Tunyogi Bernadett, Udvarias Anna, Zubornyák Zoltán, Bachraty Gábor, Leskó János, Dankó Zsolt, Gerencsér Alexandra, Kecskeméti Zsuzsanna, Rancz Laura, Rancz Lívia valamint Szakcsi-Lakatos Béla és a Magyar Jazz Ouartett.

Ez estet Konrád Antal, a Színházi Dolgozók Szakszervezetének elnöke nyitja meg.

A befolyt összeggel a Gobbi Hilda által alapított Ódry Árpád Művészotthont támogatják.

Elérhetőségek

Cím: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 12-14.
Telefon: 06-30/423-5553, 06-20/320-7425
E-mail: benkogyulaszinhaz@citromail.hu
Internet: http://benkogyulaszinhaz.fw.hu

Kapcsolódó linkek

A Benkő Gyula Színház oldala
A legfrissebb cikkek a rovatban

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

KOMA Bázis közösségi színház

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

Az eltűnés sorrendjében

Az elzárt, apró településen élő nyárspolgár, az utakat karbantartó Nils (Stellan Skarsgard) életét szörnyű tragédia rázza meg: egyetlen fiát holtan találják. A kétségbeesett apa a kezdetektől fogva azt gyanítja, hogy gyermeke gyilkosság áldozata lett…

Imprimatur, Veritas, Secretum, Mysterium

Rita Monaldi és Francesco Sorti olasz (jelenleg Bécsben élő) író házaspár munkái a történelmi regények legújabb és legnépszerűbb darabjai.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2018 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.