Tízórai | Rövidhírek

Szabó Panna sikere a Dining Guide gálavacsorán (#303)

2012. január 31. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:10

Szabó Panna (9.C) osztályos tanuló egy neves gasztronómiai honlap, a diningguide.hu által indított gyermek főzőverseny 3. helyezettje lett. A verseny 3 fordulós volt és ismert gasztronómiai szakemberek zsűrizték. A feladatuk lazacos-édesköményes quiche készítése volt narancsos salátával.


A döntős csapat (balról jobbra): Németh Béla, Horváth Szabi,
Perjési Laura, Szabó Panna, Erdei Blanka
forrás: fozzunkolaszul.blogspot.com

Az alábbi linkeken további információkat lehet olvasni, illetve képeket lehet találni a versenyről:

„Dining Guide gálavacsora 2012” című cikk a fozzunkolaszul.blogspot.com oldalán
„Az Onyx az Év Étterme 2011 győztese” című cikk a diningguide.hu oldalán
„Döntőztek a Kiskukták” című cikk a diningguide.hu oldalán






Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a rövidhírek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a rövidhírek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.


A rövidhír más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával. A rövidhír linkje:

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a rövidhírek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a rövidhír linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.

Aktuális események

2020. január 27.
Félévi osztályozó értekezletek  

2020. január 31.
Projektmunka beadási határidő  

2020. február 1.
Szalagavató Bál  

2020. február 25.
Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól  

2020. március 4.
Apáczai-nap  


Napló »




MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.