Jubileumi Utcabál
2016. június 10. (péntek)

Ezen oldal internetes címe:
http://meridian.apaczai.elte.hu/utcabal

Utolsó frissítés: 2016. június 9.

Elkezdtük összegyűjteni a programokat. Ha tudsz olyan programról, ami az alábbiakban nem szerepel, küldd el nekünk a tájékoztatóját, plakátját az Üzenet, cikk küldése oldalon leírt csatornák bármelyikén!


Üzenet, cikk küldése

Programok

A 60 éves Apáczai újra utcabált szervez!
Helyszín: Az iskola udvara
Időpont: 2016. június 10., 15.00–22.00

A tervezett program:

A NAGYSZÍNPAD PROGRAMJA
15.00: Rákos Dominik (10.D) vetélkedője: Tan@ Újratöltve
16.00: „Rossz versek” Börzsönyi Péter, Czéh Zoltán és Szilágyi Barnabás tanár urak előadásában
17.00: Wolfort Ágnes 11.B és zenekara (jazz)
18.00: Mozaik koncert (Siposs András tanár úr)
20.00: Pamela Anderson Band koncert

ÉS MÉG: Tiszta Szívvel stand, nyelvtanulás (kínai, japán, holland, eszperantó, portugál, jelnyelv), kézműveskedés, főzőverseny, sport, szabadulószoba (7.C, 9.A), kincskeresés, számháború, tárlatvezetés, vetítés a médiaházikból, origami, henna, póker, társasjáték, jósda…

A programot folyamatosan bővítjük!

Kapcsolódó program: Megáll az idő előadás (2016. június 9.)

Események, plakátok

Élőkönyvtár

Sokan járunk és jártunk ezek közé a falak közé az elmúlt hatvan évben. Sok érdekes, értékes ember, akivel lehet és érdemes is beszélgetni. Ezért is invitálunk meg minden volt és jelenlegi apáczaist egy beszélgetésre. Jogászok, orvosok, kutatók és rengeteg más érdekes szakma képviselői kerülnek ki közülünk, és nekünk, diákoknak ez egy remek lehetőség a pályaválasztás, az ismerkedés szempontjából. Ha érdekel, hogy milyen volt az Apáczai régen, többet szeretnél hallani a világról, személyes tapasztalatokról, akkor itt a helyed!


Szalai Rebeka, a Tiszta Szívvel főszerkesztőjének invitálása

"Kedves volt apáczais diákok!

Szalai Rebeka vagyok, az Apáczai iskolaújságjának, a Tiszta Szívvelnek, a diák főszerkesztője. Már előzőleg is fordultam Önökhöz segítségért a jubilleumi lapszám összeállításakor. Ezúton is mindenkinek köszönöm a segítséget!

2016. június 10-én lenne az év utolsó nagy eseménye, az Utcabál. A Tiszta Szívvel csapata örömmel hívja meg az újság régi szerkesztőit, de nem csak őket. Szeretnénk apáczais élőkönyvtárat csinálni, ahol a régi apáczaisok és a mostaniak ismerkedhetnének. Számunkra ez azért fontos, mert diákokként jó és érdekes olyanokkal találkozni, akik azzal foglalkoznak, amivel mi szeretnénk és akik több tapasztalattal rendelkeznek az életben. Tehát, ha van Önök között olyan, aki szívesen beszélgetne nyitott, érdeklődő gyerekekkel, akkor jelezzék nekem szerdáig ezen a címen: szalai.rebeka@gmail.com (a program nem jelentkezéshez kötött, csupán fel szeretnénk mérni az érdeklődést)

Emellett az elmúlt 54 év összes könyvtárban fellelhető lapszámát is megtekinthetik, olvasgathatják mindazok, akik eljönnek. Szervezünk kiállítást az elmúlt 60 év képeiből és videó felvételeiből. (A fentebb említett e-mailre lehet szerdáig képeket küldeni)

Sok szeretettel várunk mindenkit!
Üdvözlettel:
Szalai Rebeka”


Facebook-esemény »


Facebook-esemény »


Korábbi évek

A korábbi évek utcabáljairól a Napló/Utcabál rovatban lehet olvasni.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2017 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.