A PaPa – Passzív Pad Párt programja, tervei, ötletei

Ezen oldal internetes címe:
http://meridian.apaczai.elte.hu/papa

Utolsó frissítés: 2017. január 14.

Kik vagyunk?

A párt az alábbi 10.C osztályos tanulókból áll. A vezetőség tisztségviselői közülük kerülnének ki.

Dobolyi Zsófia
Érseki Tamara
Fónai Kende (elnökjelölt)
Grandpierre Méda
Kincses Eszter
Péntek Fanni
Schiszler Dorottya
Stirling András

PaPa @ Facebook »     PaPa @ Instagram »

Milyen ötleteink, terveink, elhatározásaink vannak?

Nyilvános és átlátható költségvetés
Minden apáczais diáknak joga van könnyen és pontos információt szerezni arról, hogy az őt képviselő diákönkormányzat mennyi pénzzel és hogyan gazdálkodik. Egy online táblázat létrehozását és vezetését tervezzük.

A kolozsvári csereprogram felkarolása
Az előző vezetőség által elvesztett programot ismét felkarolnánk, bonyolítanánk és a lehető legtöbbet hoznánk ki belőle.

Fejlődő kommunikáció
Az ID kommunikációs felületeinek (pl. Facebook-oldal, faliújság, honlap) felélesztése, gyakoribb, aktívabb használata. Ide sorolnánk a tisztviselőkkel való kommunikáció fejlesztését is. A diákok kérdéseikkel bátran fordulhatnának hozzájuk az előre megadott elérhetőségeken is, nem csak az ID-gyűlésen.

Folyosói plakátok kezelése
Az ID keretein belül lehetőség lenne közérdekű iskolai plakátok kihelyeztetésére és lejárt érvényességű plakátok eltávolítására. Sajnos napjainkban a kihelyezett plakátokat senki sem szedi le, hónapokkal az érvényesség lejárta után is a falakon vannak. A rendezetlen összkép mellett ennek következménye, hogy a túl sok hirdetmény miatt a diákok esetlegesen kevésbe figyelnek fel az újakra, melyek nem tűnnek ki a régiek közül.

Több iskolai sportbajnokság
Igyekeznénk az eddiginél több iskolai szintű, osztályok közötti sportversenyt rendezni például labdarúgásban vagy röplabdában.

Közösségi programok
Közösségépítő programok szervezése, ahol lehetőség nyílna az osztályok közötti ismerkedésre, barátkozásra, társasjátékozásra, pizzázásra (mint például a régebben szervezett π-napon).

A szürke lyukak lefestése
A folyosókon sok helyen leesett a csempe. Ide néhány helyen színvonalas, festett alkotások kerültek, de nem mindenhova. Szorgalmaznánk ezek befejezését, további alkotások elkezdését.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2019 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.