MERIDIÁN
Az apáczaisok hírportálja

URL: http://meridian.apaczai.elte.hu
E-mail: meridian@apaczai.elte.hu
Viber, WhatsApp, SMS: +36-20-212-26-77
Facebook: https://www.facebook.com/meridianapaczai
Twitter: https://twitter.com/meridianapaczai
Instagram: https://www.instagram.com/meridianapaczai
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBIN7hLFvsV1QSoxOgCYE4Q

„Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam” avagy A végzős évfolyam idei díjazottjai

2020. április 30. |  utolsó módosítás: 2020. április 30., 12:19

Szép hagyománya iskolánknak, hogy a ballagási ünnepségen kerülnek átadásra a végzősök díjai. Az ünnepség idén ugyan elmaradt, de természetesen a díjak ugyanúgy kiosztásra kerülnek.

Az Apáczai Emlékérmet a 2019/2020-as tanévben a tantestület titkos szavazása eredményeképp Mészárik Márk 12.C osztályos tanuló kapta. Apáczais 6 éve alatt számtalan biológia, kémia, fizika, földrajz és disputaversenyen ért el országos és nemzetközi szintű eredményeket. Mindemellett az iskola közösségi életének is aktív szereplője és lelkes önkéntes segítője volt. Szívből gratulálunk az elismeréshez.

Iskolánk igazgatója 3 végzős diákot részesít igazgatói dicséretben a több területen és tantárgyból elért kimagasló versenyeredményeiért:
Almási Balázs (12.A)
Kozák András (12.C)
Páczelt Ákos (12.B)

Mindhárman hazai és nemzetközi versenyeken is rangos elismerésekkel öregbítették iskolánk hírnevét. Büszkék vagyunk rájuk!

Az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítványának sportdíját az idei tanévben Kiss Barnabás 12.A osztályos tanulónak ítélte oda, aki a négy év alatt számos országos és nemzetközi atlétikai valamint küzdősportversenyen képviselte sikerrel iskolánkat.

Az alapítvány művészeti díját Kovács Regina kapja a 12.D-ből, aki az iskolai műsorok rendszeres hangszeres fellépője volt.

Az igazgatói közösségi különdíjat az idei tanévben Kert Melinda (12.C) kapja az ID-ben (Iskolai Diákönkormányzat) végzett lelkiismeretes munkájáért valamint az iskolaújság szerkesztéséért.

Szívből gratulálunk minden díjazottnak, s az egész évfolyamnak sikeres érettségi vizsgákat kívánunk!

2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.