MERIDIÁN
Az apáczaisok hírportálja

URL: http://meridian.apaczai.elte.hu
E-mail: meridian@apaczai.elte.hu
Viber, WhatsApp, SMS: +36-20-212-26-77
Facebook: https://www.facebook.com/meridianapaczai
Twitter: https://twitter.com/meridianapaczai
Instagram: https://www.instagram.com/meridianapaczai
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBIN7hLFvsV1QSoxOgCYE4Q

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon

2019. július 17. |  utolsó módosítás: 2019. július 17., 21:30

Június végén Lengyelországban került megrendezésre az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként iskolánk tanulója, Csákay Botond ezüstérmet szerzett.

A csoportmérkőzések során Spanyolország, Szlovákia és Franciaország csapatait győzték le és magabiztosan jutottak a középdöntőbe, melynek során a román, az ukrán és a holland válogatott ellen arattak sikereket. Innen egyenesen az elődöntőbe vezetett az út, ahol a már ismerős spanyol válogatottal kerültek újra szembe és második alkalommal is diadalt arattak fölöttük. Az EB utolsó versenynapján, a döntőben sajnos nem sikerült minden úgy, ahogy eltervezték és a szerencse is elpártolt tőlük. Így hajszál híján ugyan, de Horvátországtól vereséget szenvedtek, ezzel a dobogó második fokára állhatott fel a fiatal tehetségekből álló magyar válogatott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon #apibackstage #apáczai #apáczaigimnázium #apáczaigimi #api #meridián #meridiánapaczai

Meridián (@meridianapaczai) által megosztott bejegyzés,


Óriási gratuláció a csapatnak és Botinak, csak így tovább!

Illés Vanda

2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.