MERIDIÁN
Az apáczaisok hírportálja

URL: http://meridian.apaczai.elte.hu
E-mail: meridian@apaczai.elte.hu
Viber, WhatsApp, SMS: +36-20-212-26-77
Facebook: https://www.facebook.com/meridianapaczai
Twitter: https://twitter.com/meridianapaczai
Instagram: https://www.instagram.com/meridianapaczai
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBIN7hLFvsV1QSoxOgCYE4Q

Kiss Bence duplázott

2013. november 27. |  utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06

Miközben a tanév folyik, tanítványaink sorra szerzik az érmeket a különböző nemzetközi és világversenyeken. Ezúttal Kiss Bence (12.B) állhatott kétszer is a dobogó legfelső fokára a portugáliai Junior Wado Karate Európa Bajnokságon, melyet 2013. október 26-27-én rendeztek meg Lisszabonban.

Bence rengeteget dolgozott azért, hogy sikeresen szerepeljen, szabadidejének nagy részét a tatamin töltötte, mindemellett teljes erőbedobással készült az előrehozott érettségiére. A sok lemondás nem volt hiábavaló, hiszen korosztályában mind egyéniben, mind csapatban első helyen végzett.

Egyéniben portugál ellenfelét győzte le az elődöntőben, majd honfitársával küzdhetett az aranyért, akit nagyobb aktivitásának és irányító szerepének köszönhetően, pontozással győzött le.


Kiss Bence duplázott

Csapata szintén a hazaiakkal került szembe először, majd miután sikeresen vették az akadályt, az angol trióval kellett megküzdeniük. Bence a csapat 3. tagjaként lépett szőnyegre. Mivel társai egy küzdelmet megnyertek, egyet pedig elveszítettek, rajta múlt a verseny végkimenetele. Végül egy összeszedett, kiegyensúlyozott küzdelemmel győzelmet aratott, ezzel másodszor is nyakába akaszthatták a legfényesebb medált.


Kiss Bence duplázott

A drukk és a magyar csapat szurkolása nagy részben hozzájárult ehhez a sikeres szerepléshez és olyan élményhez juttatta a fiatalokat, amire mindig emlékezni fognak.

Molnárné Illés Vanda

2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.