MERIDIÁN
Az apáczaisok hírportálja

URL: http://meridian.apaczai.elte.hu
E-mail: meridian@apaczai.elte.hu
Viber, WhatsApp, SMS: +36-20-212-26-77
Facebook: https://www.facebook.com/meridianapaczai
Twitter: https://twitter.com/meridianapaczai
Instagram: https://www.instagram.com/meridianapaczai
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBIN7hLFvsV1QSoxOgCYE4Q

Eljött az El Clásico ideje!

2011. április 14. |  utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06

Az El Clásico egy labdarúgó-mérkőzés Spanyolország két legsikeresebb labdarúgóklubja, az FC Barcelona és a Real Madrid CF között. 1929-ben rendezték az első mérkőzést, azóta 200-nál is több összecsapás volt.

Megint eljött az idő, hogy megmérkőzzön egymással a két nagy spanyol rivális: a Real Madrid és a Barcelona csapata. Kétszer biztos, de ha jól alakul, akkor négyszer is lesz rangadó, ugyanis a két biztos találkozó a spanyol kupa döntője és a bajnokság meccse. A másik két meccs a bajnokok ligája elődöntője lehet, ami azon múlik, hogy a Real Madrid porba tiporja-e még egyszer a Totthenam csapatát, és hogy a Barcelona ismét nagy csapást mér-e a Shakhtar Donetsk csapatára. A negyeddöntő eddigi eredményei:

Barcelona – Shakhtar Donetsk: 5 – 1
Real Madrid – Totthenam: 4 – 0


Eljött az El Clásico ideje!

A spanyol bajnokság nagy meccsének időpontja április 16, helyszín Santiago Bernabéu (a Real Madrid otthona). A spanyol kupa döntője a valenciai Mestalla stadionban lesz, április 20-án.

Győrfi Ádám

2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.