M.A.D. – Megújuló Apáczais Diákönkormányzatért

Ezen oldal internetes címe:
http://meridian.apaczai.elte.hu/mad

Utolsó frissítés: 2017. január 19.

Kik vagyunk?

A Megújuló Apáczais Diákönkormányzatért (MAD) csapata egy más megközelítéssel ugrana neki annak a nem könnyű feladatnak, amivel már sokan mások megpróbálkoztak több-kevesebb sikerrel. Öt osztályból, tizenegy fővel (és ennek köszönhetően szerteágazó kapcsolati tőkével) szeretnénk egy szervezetten működő, friss, lelkes, kompetens ID-t létrehozni, amely a diáksággal összefogva dolgozik azon, hogy jobbá tegye az iskolai életet.

Jelöltünk:

Ozoróczy Ákos (10.D)

Tagok:

Dolgos László (8.C)
Kárpáti Soma (10.D)
László Bálint (11.B)
Mátyás Tamás (10.D)
Oláh Bálint (10.B)
Sajósi Márton (10.D)
Tikász Gergely (10.A)
Váradi Eszter (10.B)
Varga András (10.B)
Várnai Olivér (10.B)

M.A.D. @ Facebook »

A programterv

Bizottságok miniszterek helyett:
A bizottságok előnye, hogy megoszlik a teher, de mégis mindenki belát minden területre, a diákok több emberhez is fordulhatnak a kérdéseikkel. A vezetőség működése nem egy miniszter aktuális szabadidejétől fog függeni, hanem csapatként szeretnénk dolgozni minden aktuális feladaton, hogy sikeresebbek legyünk. Külön kommunikációs bizottság dolgozna azon, hogy mindenről informáljuk a diákokat, a kabinett azon lesz, hogy a bizottságok rendben működjenek, a képviselők pedig eljöjjenek és dolgozzanak, ugyanis az ID működését profibb szintre kell emelni. A külügy és a belügy is hatékonyabb lehet, a pénzügy pedig nagyobb erőt tud fordítani a megfelelő gazdaságpolitikára. Mindeközben az egész kormány egy csapat lesz, ugyanis egy ember több bizottságban is lehet, és mindannyian egymás segítségére leszünk.

Diáksággal való szorosabb kapcsolattartás:
Kommunikációs bizottságunk minden Tiszta Szívvel-be tervez cikket írni a működésünkről és más módokon is tervezzük a diákok rendszeres informálását . Tervünk évi két nyílt fórumot rendezni, ahol megjelenhet az érdeklődő diákság apraja-nagyja, és betekinthet az ID működésébe, szavazhat, kérdezhet, számonkérhet.

Felpezsdült közösségi élet:
A pártunk tagjai szervezték a legutóbbi sportéjszakát, ami a visszajelzések alapján remekül sikerült (köszönjük a testnevelés tanároknak a támogatást!), úgyhogy ezen felbuzdulva több sportéjszakát is tervezünk rendezni (akár évi 4-et). Ezen kívűl szeretnénk több filmestet tartani, ami egy bentalvós mozizást jelentene, valamint ID napok kihasználását és még rengeteg remek programot tervezünk. Természetesen bármilyen tanácsot szívesen fogadunk, hogy olyan programokat valósítsunk meg amire a diákság vágyik.

Pihenő sarok fejlesztése:
Szeretnénk ha a harmadik emeleti pihenő sarok egy minőségi és kényelmes közösségi térré fejlődne. Erre több ötletünk is van, valamint már tanácsokat is kaptunk diáktársainktól.

WC festés:
Seper Kristóf elnök úr és társai remek kezdeményezéséhez is csatlakoznánk, miszerint fessük ki a wc ajtókat. Cél, hogy a szivárvány színeiben pompázzon minden mellékhelyiség :)

Támogatók:
Kaptunk pénzügyi felajánlást és kulturális támogatókkal is tárgyaltunk, hogy legyen fedezet minőségibb programokra és nyújthassunk kulturális elfoglaltságokat.

Ha tetszik a programunk és az eltökéltségünk, akkor január 25-én szavazz ránk, és utána nincs megállás ☺

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.