Kreatív

Ezen oldal internetes címe:
http://meridian.apaczai.elte.hu/kreativ

Utolsó frissítés: 2015. szeptember 27.

Tájékoztató 2015/2016

Pályázati kiírás

Az ösztöndíj célja olyan tanulók anyagi támogatása, akik ötleteikkel és munkájukkal hozzájárulnak a Gimnázium arculatának formálásához, közösségi életének élénken tartásához, és környezetének szépítéséhez.

Az ösztöndíj évente egyszer, pályázat útján nyerhető el. A pályázat témáját a Gimnázium aktuális igényeihez igazítva minden tanév végén határozzuk meg, és a beadási határidőkkel, valamint az éves kerettel együtt, legkésőbb az évzárón tesszük közzé. Témától függően a diákok pályázhatnak egyénileg vagy csoportosan. Csoportos pályázat esetén az elképzelés színvonalának és a megvalósítás munkaigényének függvényében a csapat minden tagja elnyerheti a diákonként adható maximális összeget, de csak a rendelkezésre álló éves keret erejéig.

Az ötletek megvalósításához szükséges anyagot és eszközöket – egyeztetés alapján ésszerű keretek között – az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány biztosítja. Ezek költsége tehát nem a pályázót terheli. Kérjük azonban a pályázókat, hogy a tervezéskor vegyék figyelembe: a rendelkezésre álló források sajnos korlátozottak!

A 2015/2016. tanévben:
Az ösztöndíj alaptőkéje: 1.000.000 Ft.
Az ösztöndíj éves kerete: 50.000 Ft. (diákonként maximum 10 ezer forint)

A pályázat idei témája:

Apáczai60 – Projektek az Apáczai Gimnázium fennállásának 60. évfordulója alkalmából az iskola történetéről, szellemiségéről

ART60 (képzőművészeti projekt)
MEDIA60 (mozgóképes projekt)
EVENT60 (előadóművészeti projekt)

A pályázat menete:

A pályázati adatlap kitöltése, amelyen részletesen ki kell fejteni a projekttervet. Javasolt kitérni a felmerülő költségek taglalására is.
A projekttervek leadási határideje: 2015. november 4. 14.00
A tervek várható elbírálási határideje: 2015. november 18.

Az eredményről elektronikus úton értesítjük a pályázókat.

A nyertes projekttervek megvalósításának a határideje megegyezik az iskolai projektek leadási dátumával. A nyertes pályázóknak járó díjakat az Apáczai Napok nyitó hangversenyén az Alapítvány képviselője adja át.

Letöltések

A Kreatív-ösztöndíj pályázati adatlapja (Word dokumentum)
A Kreatív-ösztöndíj plakátja (PDF dokumentum)

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.