Tízórai | Rövidhírek

Apáczais Találkozások: az Apáczai Gimnázium Alumni Körének nyitórendezvénye (#497)

2012. december 4. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:10

2012. október 24-én megalakult az Apáczais Alumni Kör. A nyugati mintára létrehozott közösség alapvető célja, hogy az Apáczai Gimnázium öregdiákjainak fórumot teremtsen, rendezvényekkel, programokkal próbálja népszerűsíteni az iskola tevékenységét, és hogy a nehéz körülmények közt is egy szilárd bázist hozzon létre olyan öregdiákok részvételével, akik akár szakmai, aki anyagi hozzájárulással tudják segíteni az iskola tehetséggondozó munkáját. Az Alumni Kör tevékenységéről részletes tájékoztatásért, vagy csatlakozási szándék esetén kérjük írjon az alábbi e-mail-címre: alapitvany@apaczai.elte.hu.

Rendezvénysorozatunk első állomásaként beszélgetést szervezünk a L'Oreal-UNESCO A Nőkért és a Tudományért elnevezésű ösztöndíj három díjazottjával, Vértessy G. Beáta, Szabó Dóra és Mátyus Edit kutatókkal. A meghívott vendégeket nem véletlenül kértük fel, hiszen amellett, hogy nemzetközileg és nem csupán szakmailag is egy komoly elismerésről van szó, mindhárom hölgy apáczais volt. A rendezvény 2012. december 13-án (csütörtök) 17 órakor lesz a gimnázium második emeleti Színháztermében.

Az esemény meghívója (PDF dokumentum)
A rövidhír linkje:

Aktuális események

2018. június 14.
Utcabál  

2018. június 15.
Év végi osztályozó értekezletek  

2018. június 22.,
   2018. június 29.

Tanévzárás  


Napló »


Legfrissebb kép

Teremcserk rettsgi miatt (2018. mjus 14-18.) #apibackstage #apczai #apczaigimnzium #apczaigimi #api #meridin #meridinapaczai

Meridin (@meridianapaczai) ltal megosztott bejegyzs,
MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2018 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.