Tízórai | Rövidhírek

Apáczais Találkozások: az Apáczai Gimnázium Alumni Körének nyitórendezvénye (#497)

2012. december 4. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:10

2012. október 24-én megalakult az Apáczais Alumni Kör. A nyugati mintára létrehozott közösség alapvető célja, hogy az Apáczai Gimnázium öregdiákjainak fórumot teremtsen, rendezvényekkel, programokkal próbálja népszerűsíteni az iskola tevékenységét, és hogy a nehéz körülmények közt is egy szilárd bázist hozzon létre olyan öregdiákok részvételével, akik akár szakmai, aki anyagi hozzájárulással tudják segíteni az iskola tehetséggondozó munkáját. Az Alumni Kör tevékenységéről részletes tájékoztatásért, vagy csatlakozási szándék esetén kérjük írjon az alábbi e-mail-címre: alapitvany@apaczai.elte.hu.

Rendezvénysorozatunk első állomásaként beszélgetést szervezünk a L'Oreal-UNESCO A Nőkért és a Tudományért elnevezésű ösztöndíj három díjazottjával, Vértessy G. Beáta, Szabó Dóra és Mátyus Edit kutatókkal. A meghívott vendégeket nem véletlenül kértük fel, hiszen amellett, hogy nemzetközileg és nem csupán szakmailag is egy komoly elismerésről van szó, mindhárom hölgy apáczais volt. A rendezvény 2012. december 13-án (csütörtök) 17 órakor lesz a gimnázium második emeleti Színháztermében.

Az esemény meghívója (PDF dokumentum)


A rövidhír linkje:

Aktuális események

2017. április 28.
Tetőbuli  

2017. május 3.
LeS előadás – Kotschy András, Fenyves Iván  

2017. május 4.
Év végi osztályozó értekezletek a végzős évfolyamon  

2017. május 6.
Ballagás  

2017. május 8. –
   2017. június 30.

Érettségi  


Napló »


Legfrissebb kép

Dgltt madr Bekldte: Fnai Kende (@fonai.k) #apibackstage #apczai #apczaigimnzium #apczaigimi #api #meridin #meridinapaczai

Meridin (@meridianapaczai) ltal megosztott bejegyzs,
MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2017 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.