Tízórai | Rövidhírek

OKTV díjátadó ünnepség (#395)

2012. június 4. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:10

2012. június 1-én került sor az idei Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny díjátadó ünnepségére a Móricz Zsigmond Gimnáziumban. Nagy örömünkre az idén is a meghívottak között szerepelt iskolánk, ezúttal 3 tanuló eredménye révén. Ezen az ünnepségen az Oktatásért Felelős Államtitkár adja át az elismerő oklevelet az egyes tantárgyak első 3 díjazottjának. Iskolánkat az ünnpségen Sályi Gergő (11.A, kémia 1. helyezett, tanára Villányi Attila), Várkonyi Sára (irodalom 2. hely, tanára Bánki István) és Sebő Anna (12.A, kémia 3. hely, tanárai: Villányi Attila, Sebő Péter) képviselte. Villányi tanár úr kémiai OKTV különdíjban is részesült. Gratulálunk!

A szép dobogós eredmények mellett nagy örömmel tesszük közzé a hírt, hogy az idei OKTV-ken remekeltek a diákjaink. Az idei összesített eredménylistán, tehát az összes tárgy döntős eredményei alapján számított ponttáblázat szerint az Apáczai országosan a második helyen végzett, a Fazekas Gimnázium mögött. 32 apáczais tanuló került az 1-50. helyezett közé, 12-en pedig az első 10 helyezett közé.


A rövidhír linkje:

Aktuális események

2017. augusztus 28. –
   2017. augusztus 31.

Gólyatábor  

Időpont augusztusban
Tanévnyitás  


Napló »


Legfrissebb kép

#Repost @blancaneus1 (@get_repost) ??? Szevasz Tisza! ?????????????? #tiszainoka #majdnemkilencedikd #nyaralunk

Meridin (@meridianapaczai) ltal megosztott bejegyzs,
MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2017 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.